GEOMAG is een ingenieus en toch eenvoudig constructiesysteem met magnetische staven en verchroomde, stalen bollen. Met GEOMAG maak je oneindig veel figuren  en driedimensionale constructies. 
GEOMAG zet aan tot creativiteit en logisch denken. Dit super leuke speelgoed stimuleert de handvaardigheid en ruimtelijke inzicht en ontwikkelt de bouwknobbel.
De maximale kracht van de magneetjes zorgt ervoor dat de meest ingewikkelde constructies mogelijk zijn. Met behulp van de panelen kan er extra stabiliteit worden aangebracht.

Naast de GEOMAG PRO producten is er nu ook GEOMAG KIDS.  Deze staafjes zijn groter zodat ook de kleinere kinderen met gemak hun fantasie kunnen laten leven.

Sinds 2010 heeft GEOMAG diverse nieuwe producten op de markt gebracht. Op basis van de super sterke magneetstaafjes kan je bij de WHEELS producten coole raceauto's maken. Bij GEOMAG WORLD maak je in een handomdraai je ideale huis of een stoer kasteel.

Voor de allerkleinsten is er GEOMAG BABY. Door de magnetische onderdelen leren de allerkleinsten op spelender wijze deze magische wereld ontdekken.

Alle GEOMAG producten voldoen aan de europese eisen van veiligheid volgens het CE keurmerk. 
De linker kubus is gemaakt van Geomag Kids. De staafjes zijn ca. 5,8 cm lang. De rechter kubus is gemaakt van Geomag Pro. Deze staafjes zijn ca. 2,6 cm lang. De dikte van de staafjes is ca. 0,6 cm.

Foto
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.